Hold- og træningsbeskrivelser

Holdbeskrivelser
Oprettet: Torsdag, 03. marts 2016


Vi har i 2016-sæsonen 4 hold med faste instruktører. Se instruktører og kontaktinformation for de enkelte hold her.

Hold 4.

Her er turene korte og med fokus på glæden ved landevejscykling. Ved sæsonstart er turene 15-20 km. i et tempo, hvor alle kan være med. Eneste krav for at deltage er en cykel og en cykelhjelm. Holdet tjener som introforløb for nye medlemmer. 

 

Hold 3. 

Der kører med et gennemsnit på 20-24 km/t. Hold 3  er for hyggemotionisten, som har fokus på en social og hyggelig gang motion. Undervejs kan der være indlagt en kaffe- el. ispause. Der vil blive undervist i teknik omkring cyklens indstilling, valg og brug af klikpedaler (når man er klar til det). Man vil desuden lære om at køre i felt og om den tegngivning som bruges her. Det er også her man starter som begynder.  Vi starter ud med distancer på 20-45 km og alle med en racercykel og hjelm kan være med.

 

Hold 2.

Her kørers med et gennemsnit på 24-28 km/t, er for de øvede motionister.  Her er distancerne lidt længere og tempoet lidt højere. Der vil være træning i at køre i felt og øvelser i f.eks. "lynlås" sammenfletning med fokus på sikkerhed.  Distancen til alm. træning vil ligger ml. 50 og 60 km.

 

Hold 1.

Hold 1 er for de rutinerede som kan holde et højt tempo på længere distancer. Der køres med et gennemsnit på 28-30 km/t, Der trænes forskellige former for "rulleskift" og "vifte". Her vil være indlagte intervaller og bakkespurter. Træningen har fokus på deltagelse i  bl.a. Sommercup og andre motionscykelløb.   Distance: 60-80 km. på hverdage og 80-120 km. om lørdagen.